tiistai 20. elokuuta 2013

Link Ur Blog top3

FEARLESS SKY








fearless-sky.blogspot.fi

FEARLESS SKY
 Erittäin kaunis banneri kiinnittää heti huomion! Sen jälkeen huomaakin kauniit kuvat.Pidemmän tarkastelun jälkeen silmiin pistää gadgetti,joka on myös hieno.Teksti on myös sujuvaa ja voi helposti ymmärtää mitä tekstissä ajetaan takaa ym.

you can be a superman

sieniijenna.blogspot.fi/

YOU CAN BE A SUPERMAN
 Blogin värit sointuvat hyvin yhteen ja mahtava lisä on oikealla alhaalla oleva nuoli jolla pääsee kätevästi takaisin ylös.Kuvat ovat hyvän laatuisia ja bannerikin on erilainen hyvällä tavalla! Uskon,että blogi kuvaa kirjoittajaansa täysin ja on hänen näköisensä.



life-is-just-a-laugh.blogspot.fi

JUST LAUGHTER
 Lifestyle-painotteinen blogi,jonka banneri on hieno,mutta tarkemmalla katsomisella huomaa eläimen kirjaimissa,joka on hieno yksityiskohta.Väriteema on hillitty ja kuvat ovat hyvä laatuisia.Moni sanoo,miten pitäisi kirjottaa kirjakielellä blogia,mutta tää blogi osoittaa,ettei todellakaan aina tarvitse!

                                                                       -

Huomaatteko,mitä yhteistä näillä kolmella blogilla on? Kaikissa oli hyvä laatusia kuvia ja bannerit ovat upeita. Siitä voikin päätellä mihin mä kiinnitän suht paljon huomiota. Mutta tämä ei tarkoita,etteikö muilla osallistujilla olisi olleet nämä asiat kohdillaan! Jossei blogisi nyt päässyt top 3 ,niin ensi kerralla paremmin:-) Onnea top 3!

4 kommenttia: